Начална страница

събота, 15 януари 2011 г.

Запечени кренвирши с кашкавал и яйца



Продукти:
2 порции

  • 4 бр. кремвирши;
  • 1/2 с.л. масло или друга мазнина;
  • 50 г кашкавал;
  • 2 бр. яйца;
  • чесън на прах;
  • червен пипер;
  • черен пипер;
  • сух магданоз;
  • сол.

Начин на приготвяне:

Кренвиршите се нарязват по дължина на 4-5 еднакви парчета. Нареждат се изправени в огнеупорен съд, покриват се с парченца масло и се поръсват с подправките и настъргания на едрото ренде кашкавал. Заливат се с разбитите яйца. Запичат се в гореща фурна и се поднасят топли, поръсени със сух магданоз.






1 коментар:

  1. Моят модел хахах така да го нарека е 5бр кренвирши режеме ги на пънчета а пънчетата цепим и така нареждаме с месестата част на долу в тавичка рендосваме кашкавал по обилно, нареждаме парченца масло, черен пипер , домат на кръгчета , разбиваме 6 яйца с малко сол ,заливаме и печем в умерена фурна .Аз лично ги сервирам и поръсени пармезан .Приятно хапване !!!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви, че отделихте време да се отбиете тук и да споделите Вашето мнение!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...