Начална страница

сряда, 8 февруари 2012 г.

Награди и мнението ми за тях


Ето, че преди време, почти едноверменно се сдобих с две еднакви награди от Габи (Авантюристично в кухнята) и  The witch (Ароматно в кулата на ващицата) и реших да ги обединя в обща публикация с отговор. Благодаря на момичетата и оказаната чест и се надявам да не ги обидя с мнението си. 


Аз много се бавя в отразяването им в блога ми, но трябва да си призная, че заедно с радостта от  приза идва и притеснението, че времето ми не достига и не мога да отговоря своевременно на жеста, възниква задължението да отвърна на приятелското внимание. Искам да бъда откровена и да споделя, че обичам да посещавам блоговете ви и ще продължавам да го правя и без награди, защото ми е интересно и приятно, а в машиналното прехвърляне на картинка - награда виждам много загуба на  ценно време, с което аз не разполагам. Предпочитам да прочета и науча нещичко от вас, или вие от мене, да се полюбувам на красиво аранжираните и вероятно вкусно сготвени ястия.

Ще се радвам ако някой от Вас, приемайки номинацията ми, вместо да пише дълга публикация, използва времето си да сготви ястие по някои от моите рецепти и ми сподели мнение за тях или снимки. Това е първата ми и вероятно последна подобна публикация и се извинявам на тези, които са ме награждавали до сега и аз не успях да отговоря. Това в никакъв случай не е небрежно отношение към тях!

За тези, които все пак обичат такива игри, публикувам

Условия на The Versatile Blogger Award:
 1. Благодарете на този, който ви дава наградата и линкнете блога му! 
 2. Номинирайте 15 блогъра за наградата и ги информирайте за това! 
 3. Споделете 7 неща за себе си!


Условия на The Liebster Blog Award:
 1. Линкнете сайта на блогъра, който ви е номинирал. 
 2. Сложете наградата в блога си! 
 3. Изберете 5 други блогъра, на които да я предадете! Посетете блоговете им и ги информирайте.
И така, връчвам двете награди едновременно на всички дами, които готвят с творчески ентусиазъм и не го правят само заради оцеляването на гладните из къщи. Блоговете по-долу са подредени в случаен ред J:
 1. Мария (Fait Maison);
 2. Albena Weibel (Малка разходка в моя свят!!!);
 3. Milena Poptoleva (vkusnouhanie);
 4. Nadia Atanasova (Sweet&Salty);
 5. Rusanka ( Домашно приготвена храна);
 6. Mарияна (Фюжън и Класически Рецепти. Fusion and Classic Recipes);
 7. Яна (В кухнята съм!);
 8. EdiLina (Моите кулинарни премеждия);
 9. Petqanabel (Глезотийките на Петя Славчева);
 10. "Даровете на Гея" от Жани (Даровете на Гея (на български))
 11. Ellyganova (Моите любими рецепти);
 12. Мъх (Горски мъх);
 13. Fedora (Ossigeno);
 14. Moni (Kochzauber);
 15. Tony (С мен в кухнята);
 16. Kokona (Kokona);
 17. Таня (АЗ ГОТВЯ...);
 18. МiRa (Моят свят).


  И така няколко думи за мене, преди да съм отложила отново въпроса: 
  1. Мразя да пререждам гардероби и шкафове, макар, че обожавам да са ми подредени. Вманиачена съм във всякакви органайзери, кутии, буркани и всичко да бъде прегледно прибрано и с етикети. Това ми създава чувство за ред, прегледност и контрол. 
  2. Трудно изхвърлям стари любими вещи, въпреки, че са ми непотребни в момента (честото противоречие м/ у т1 и т.2 ме правят тъжна). Винаги виждам нов живот и идея в тях, а вибрациите им събуждат твореца в мене. Сякаш ми е по трудно да изхвърля тях от живота си, от колкото хората, които са ме разочаровали. 
  3. Имам много хобита и не ми стига времето за тях. Ех, ако ми бяха професия! 
  4. Перфекционист (до педантизъм) съм и ако не се получат нещата, такива, каквито си ги представям и знам, че мога да направя, съм много неудовлетворена от себе си. Ако знам, че не ми достига времето в момента, ги отлагам във времето, когато ще мога да им отделя достатъчно усилия и често пъти ентусиазмът ми угасва, заменен от нов – по-вдъхновяващ. 
  5. Обичам цветовете и играта с тях, и имам потребност всичко около мен да е красиво (не е задължително да е скъпо) и практично. 
  6. Понякога се пристрастявам към интернет и искам да имам повече воля, да се противопоставя на това. 
  7. Обичам да пътувам и да се разхождам сред природата. Жалко, че не ми се случва много често. Тъй като живея на морето, през лятото всеки свободен миг съм на плажа, но не заради тена. Успокоява ме безкрайната синева, шума на вълните, пясъка, мидите и капките сол. 
  Надявам се, че ще продължавате да се отбивате в моя блог, без да таите огорчение от написаното мнение за игрите по-горе!


  Благодаря Ви за посещението и преценката на моите рецепти! Моля, снимките в този блог, да не се копират. Възпроизвеждането на част от снимката без съгласието на автора е забранено. Ако използвате идеите ми, допълнително ще съм Ви благодарна ако посочите линк към публикациите ми.

  11 коментара:

  1. Или, искрено ме усмихна с първа точка! Сходно е и моето отношение към гардеробите :) А интернетът и за мен е сериозен проблем, особено откакто имам блог. Постоянно разглеждам кулинарни сайтове :) Благодаря, че сподели повече за себе си! Сърдечни поздрави и хубав ден!

   ОтговорИзтриване
  2. Ех тази първа точка....как само ни обедини :)
   Аз още веднъж благодаря за приза:),но имам един въпрос-как да кача наградата в блога си.
   Или извинявай ,но се надявам на помощ:)

   ОтговорИзтриване
  3. Или, благодарности за споделената награда!
   Беше ми интересно да науча повече за теб.
   Чудесни зимни снимки!
   Поздрави :)

   ОтговорИзтриване
  4. Или, очень интересно узнать о тебе побольше.
   Фотографии красивые - снега много. И холодно у вас сейчас, но красиво.

   ОтговорИзтриване
  5. Благодаря за наградата, със сигурност ще използвам твоя рецепта, имам в листата си подготвени вече;)
   Приятно ми беше да прочета за теб!
   Хубава вечер, Или!

   ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви!
   Милена, няма нищо специално и необичайно. Най лесно е с десен бутон на мишката, избираш "Save image as..." от падащото меню. Картинките - награди ги сваляш и съхраняваш в своя директория като всяка една картинка от интернет. След това я качваш в публикацията си, по същия начин както всяка друга снимка на храна в блога ти.

   ОтговорИзтриване
  7. Хеййййй.....сладко Или! Сега видях , че си споделила наградката ти с мен и съм много , много щастлива! Благодаря ти от все сърце! Честити награди, ... ти ги заслужаваш!!!Много ми беше интересна твоята публикация,.... научих и прекрасни работи за теб, за които ти благодаря! Аз,....по същия начин като теб си желая ....моите хобита да са моя професия, но.... все още не съм стигнала до там...!!!И аз обичам всичко цветно и силните цветове!Снимките ти са прекрасни, изпълнени с много снежна романтика!!!
   Желая ти един наистина красиво незабравим Уикенд, изпълнен с много щастливи нотки, прекрасни цветове и красива музика в душата! Прегръщам те силно!

   ОтговорИзтриване
  8. Здравей, Или! :)
   Благодаря за вниманието и жеста!
   Напълно споделям мнението ти за наградите. Радвам се, че има и други, които мислят като мен.

   Хубав неделен ден и успешна нова седмица! :)

   ОтговорИзтриване
  9. Благодаря Ви! Албена и Тони, аз Ви пожелавам най-после топла и слънчева седмица...поне от към настроение!

   ОтговорИзтриване
  10. Много благодаря за наградата, Или! Радвам се да се запозная с теб, готвиш страхотно!
   Сърдечни поздрави! :)

   ОтговорИзтриване

  Благодаря Ви, че отделихте време да се отбиете тук и да споделите Вашето мнение!

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...