Начална страница

сряда, 29 юни 2011 г.

Шоколадова торта с пресни плодове

рецептата по-късно ...







Благодаря Ви за посещението и преценката на моите рецепти! Моля, снимките в този блог, да не се копират. Възпроизвеждането на част от снимката без съгласието на автора е забранено. Ако използвате идеите ми, допълнително ще съм Ви благодарна ако посочите линк към публикациите ми.

3 коментара:

  1. На този блог попаднах съвсем случайно и искрено съжалявам, че не съм го открила по-рано. Тук има толкова разнообразни, интересни и вкусни предложения, поднесени и презентирани по стилен и изкусителен начин. Интересно ще ми е да разгледам и по-предишните рецепти. С удоволствие ще навестявам блога честичко.:-))))
    Тортата ми харесва много, защото обичам сочни торти, с не прекалено дебел блат, а тази е точно такава. Комбинацията с пресни плодове я прави неустоима!:-)))
    Сърдечни поздрави и прекрасен и усмихнат юлски ден, Илина!:-))))

    ОтговорИзтриване
  2. Moni, на блога ми си попаднала точно на именния ми ден и ще приема милите думи за подарък! Денят наистина беше точно толкова хубав, колкота си ми го пожелала! Благодаря!
    Имам доста снимки, но не ми достига време за да опиша рецептите, затова започнах да ги публикувам само като предложения и идеи.
    Тази торта я импровизирах и използвах готовите нишестени кремчета, които са без варене. Направих си изводите, че не бива да използвам такива, защото консистенцията им е някак по-течна, от колкото другите, които се варят и сгъстяват, особенно пък след като изстинат. Така тортата става "по-стройна" и стабилна. Иначе на вкус се получи чудесна, но аз едва успях да я снимам преди да се свлекат блатовете.

    ОтговорИзтриване
  3. А къде е рецептата?!?!

    ОтговорИзтриване

Благодаря Ви, че отделихте време да се отбиете тук и да споделите Вашето мнение!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...