Продукти:
2 порции
- 4 бр. кремвирши;
- 1/2 с.л. масло или друга мазнина;
- 50 г кашкавал;
- 2 бр. яйца;
- чесън на прах;
- червен пипер;
- черен пипер;
- сух магданоз;
- сол.
Начин на приготвяне:
Кренвиршите се нарязват по дължина на 4-5 еднакви парчета. Нареждат се изправени в огнеупорен съд, покриват се с парченца масло и се поръсват с подправките и настъргания на едрото ренде кашкавал. Заливат се с разбитите яйца. Запичат се в гореща фурна и се поднасят топли, поръсени със сух магданоз.
Моят модел хахах така да го нарека е 5бр кренвирши режеме ги на пънчета а пънчетата цепим и така нареждаме с месестата част на долу в тавичка рендосваме кашкавал по обилно, нареждаме парченца масло, черен пипер , домат на кръгчета , разбиваме 6 яйца с малко сол ,заливаме и печем в умерена фурна .Аз лично ги сервирам и поръсени пармезан .Приятно хапване !!!
ОтговорИзтриване