tag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.comments2024-01-03T12:22:43.172+02:00КулинарниИлиhttp://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comBlogger719125tag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-43627702752277249702021-11-20T11:57:23.448+02:002021-11-20T11:57:23.448+02:00Много благодаря
Ще пробвам
И ще пиша 🍀Много благодаря<br />Ще пробвам<br />И ще пиша 🍀Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03331131805567091711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-36030591557192764222021-10-30T08:42:09.767+03:002021-10-30T08:42:09.767+03:00🥗 Страхотен сайт... Обожавам да чета такива блог...🥗 Страхотен сайт... Обожавам да чета такива блогове! Разтоварват ме, от гадните новини по телевизора... Благодаря за полезната инфомация! Желая Ви успех и здраве!<br /><a href="https://www.gladni.com" title="Кулинарни Рецепти за гладни и креативни хора" rel="nofollow">👨🍳 Gladen</a> - кулинарна мрежа за гладници 😋 <br />Nevi Vasilevahttps://www.blogger.com/profile/16602905901055309233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-28183828043327593912021-10-01T08:41:24.218+03:002021-10-01T08:41:24.218+03:00Благодаря Силвия! С хубави продукти няма как да не...Благодаря Силвия! С хубави продукти няма как да не стане хубав сандвич, особено като пестиш от хляба. :)Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-36821933704076482522021-09-30T20:58:22.463+03:002021-09-30T20:58:22.463+03:00Невероятно вкусно изглеждащо. Страхотно. Невероятно вкусно изглеждащо. Страхотно. Силвия Ивановаhttps://pochehli.com/servizi-za-hranenenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-70562875749375556282021-09-21T10:46:28.337+03:002021-09-21T10:46:28.337+03:00https://ilinayorkulinarni.blogspot.com/2012/10/blo...https://ilinayorkulinarni.blogspot.com/2012/10/blog-post_23.html<br />Тили, ето, тук се вижда шарката, за която говоря, че се прави на пластове.Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-71670999678886370032021-09-21T10:42:46.265+03:002021-09-21T10:42:46.265+03:00Здравейте Тали! Да, бапулверът се прибавя заедно с...Здравейте Тали! Да, бапулверът се прибавя заедно със содата в сухо брашно, за да се разбърка по-добре и да няма на места вкус на сода.<br />Минали са 10 год от публикацията и не помня как съм правила в този случай шарката или по-точно с какво - с канела или с какао. Изберет си според личните ви предпочитания и разбъркайте до тъмно оцеветяване в малка част от готовото тесто. После, след като вече сте изсипали общата смес отгоре разпределяте и мъничкото количество оцветеното тесто. С върха на нож или вилица разпределяте оцветяването на повърхността на суровото тесто. При печене оцветената част сама слиза надолу и се разпределя с мраморен ефект при рязане.<br />Друг вариант е да поръсвате с цедка със сухо какао и ли канела и да редувате с тънък пласт светло тесто - поне 3-4 пласта. Получава се много красива шарка. В блога има публикация за подоно оцветяване, но в кекс.Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-17855857084084940272021-09-20T16:34:19.693+03:002021-09-20T16:34:19.693+03:00Здравейте,кога прибавяте бакпулвера или и той се с...Здравейте,кога прибавяте бакпулвера или и той се слага заедно със содата при брашното,и на снимката преди печенето как сте направили тази шарка?Със канелата ли?Талиhttps://www.blogger.com/profile/13257944215255174460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-47757941215654994352021-01-10T14:39:18.773+02:002021-01-10T14:39:18.773+02:00Благодаря за високата оценка за рецептата! Идеята ...Благодаря за високата оценка за рецептата! Идеята за видео е хубава, ще помисля за това. <br />Рядко правя тиквеник, предимно по Коледните празници. Мисля, че почти е невъзможно да не се получи чудесен резултат. Трябва да се внимава плънката да не се препържи и тиквата със захарта да се втечни много, защото тогава става по-трудно навиването на корите, тъй като те бързо попиват и омекват. <br />Успех и на вашите приятели! Споделете после дали са се справили?! 🙂Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-30456836628900206462021-01-09T23:48:06.671+02:002021-01-09T23:48:06.671+02:00 Връщам се към тази великолепна рецепта отново и о... Връщам се към тази великолепна рецепта отново и отново. Мои познати, които не говорят български, ми я поискаха, след като опитаха направения по нея тиквеник. <br />Дали не може да прикачите и видео което нагледно да показва какво как точно се прави със всичките му тънкости?<br />Иначе, с помощта на Google Translate мояте позната се запозна с рецептата и ще я изпробва в най-скоро време. 🙂Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-26095870946282059762020-12-24T08:35:14.668+02:002020-12-24T08:35:14.668+02:00Здравейте яки стеЗдравейте яки стеAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-52082684545439446022020-07-25T19:45:07.501+03:002020-07-25T19:45:07.501+03:00Здравейте Десислава!
Радвам се, че ви е допаднала ...Здравейте Десислава!<br />Радвам се, че ви е допаднала рецептата.<br />Отдавна не съм публикувала нищо в блога си. Тази рецепта се харесва, а аз дори съм забравила какво съм експериментирала. Трябва и аз да си я прочета и приготвя отново, за да си припомня вкуса.<br />Щастливо лято и на вас!<br />Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-84621098621252066862020-07-24T19:59:09.913+03:002020-07-24T19:59:09.913+03:00Здравейте,
Поздравления за рецептата! Току що я н...Здравейте, <br />Поздравления за рецептата! Току що я направих и съм изключително доволна! Стана много бързо и лесно. Попринцип избягвам пангасиуса, защото го приготвям пържен и отнема време, а и доста мерише. Рецептата е много подходяща за хора, които не обичат много да готвят, да мият излишни съдове и да им мерише, но пък обичат да си похапват вкусно приготвена храна! 😆 Още веднъж благодаря за рецептата! Поздрави и Ви пожелавам хубаво и усмихнато лято! 😊Десиславаhttps://www.blogger.com/profile/08688775970225758912noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-54889415740055582452019-04-01T21:58:20.745+03:002019-04-01T21:58:20.745+03:00Написала съм в рецептата: "Получиха ми се 60 ...Написала съм в рецептата: "Получиха ми се 60 броя. Когато не слагам вафлени корички разбира се бройката намалява с около 8-10 броя. Разбира се зависи и от големината на лешниците."Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-28882152240263575222019-04-01T21:51:12.494+03:002019-04-01T21:51:12.494+03:00Здравейте!
Тази рецепта съм я публикувала преди по...Здравейте!<br />Тази рецепта съм я публикувала преди повече от 8 г и не помня бройката. Мисля, че много пъти дегустирахме и останалото побрах в синята кутийка на предпоследната снимка. Предполагам около 25-30 бр, зависи от големината на топчетата. :)Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-12543072194711088742019-04-01T14:28:20.546+03:002019-04-01T14:28:20.546+03:00Здравейте, от тази рецепта колко бр. излизат прибл...Здравейте, от тази рецепта колко бр. излизат приблизително?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-62717336500038792212019-03-16T07:22:53.733+02:002019-03-16T07:22:53.733+02:00Lovely blog. Thanks for sharing with us.This is so...Lovely blog. Thanks for sharing with us.This is so useful.<br />Clipping Pathhttps://www.clippingpathquick.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-3187632022864267302019-01-11T21:16:38.137+02:002019-01-11T21:16:38.137+02:00Привет и от мен!Приветствам страхотната рецепта,ка...Привет и от мен!Приветствам страхотната рецепта,както и кулинарните ти умения за пореден път! Всичко е толкова уникално,както са и останалите ти рецепти.Апропо и другите неща ,с които се занимаваш.Гордея се,че те познавам!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13456631318490777558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-25456760959579751352017-12-08T19:29:24.187+02:002017-12-08T19:29:24.187+02:00Аз съм поливала с оскъдно количество студен сироп ...Аз съм поливала с оскъдно количество студен сироп горещия теквеник. Не много, да не стане на каша, колкото е да омекне и да не хрупат коричките, особено ако плънката е семпла или по-суха.Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-27464843592137205242017-12-08T17:23:35.995+02:002017-12-08T17:23:35.995+02:00А,какво мислите за сиропиран тиквеник? Никога не с...А,какво мислите за сиропиран тиквеник? Никога не съм правила и ми се ще да получа съвет от можещ, защото не ми се ще да заприлича на баклава....Keranovahttps://www.blogger.com/profile/13898380860386601927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-14725309490335149042017-12-03T09:24:14.151+02:002017-12-03T09:24:14.151+02:00Благодаря! Моите сладки също бяха с формата на тик...Благодаря! Моите сладки също бяха с формата на тикви преди печене. :) Вероятно след моделирането на късовете, тестото се е стоплило от топлината на ръцете. Може би половин час престой в хладилника на оформените сладки, ще даде възможност да не се разтича при печенето и да си останат кръгли.Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-17604841079100294432017-12-02T21:59:11.124+02:002017-12-02T21:59:11.124+02:00Хубаво се е получило, една жена от форума където п...Хубаво се е получило, една жена от форума където пиша, във веселия готвач, тя има сладки с формата на тикви.Romanticgirl25https://www.blogger.com/profile/15364080789352062050noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-45888553621931714182017-09-17T11:36:09.863+03:002017-09-17T11:36:09.863+03:00Благодаря! Като зя лятно парти са. :)Благодаря! Като зя лятно парти са. :)Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-15092533345010272512017-09-13T11:37:57.349+03:002017-09-13T11:37:57.349+03:00Еха строхотни парти хапки! Поздравления!Еха строхотни парти хапки! Поздравления!Petrushttp://petrus.bg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-20745287669044865222017-07-22T21:18:03.526+03:002017-07-22T21:18:03.526+03:00Радвам се, че съм била полезна. Дано да се получат...Радвам се, че съм била полезна. Дано да се получат вкусни!Илиhttps://www.blogger.com/profile/08431639915927818264noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7491009950589666015.post-87213537836518445492017-07-22T20:14:08.435+03:002017-07-22T20:14:08.435+03:00здравейте
имам подобен уред който се върти на 180 ...здравейте<br />имам подобен уред който се върти на 180 градуса<br />т.е. поничките се изпичат отгоре и отдолу<br />още не съм го изпробвала че нямаше упътване и рецепти<br />благодаря за съветитеAnonymousnoreply@blogger.com